titelbalk leeg

photo home 15Jaar Site

privacy fluger

 

Met elkaar maken we bizarre tijden mee. Deze dwingen ieder van ons na te denken over wat echt belangrijk is. Als ondernemer denken wij hierbij ook na hoe we -in het licht van de huidige beperkingen- ons mooie werk kunnen blijven doen.

Inmiddels adviseert, begeleidt en coacht Fluger Loopbaan & Ontwikkeling ook via videocalls. We merken dat dit in zeker opzicht best goed werkt. Je bent ook welkom in Eemnes; daar kunnen we prima op 1,5 meter afstand werken!

Stuur ons een bericht als jij of je collega’s meer inzicht willen krijgen in gedrag en communicatie (via DISC) en talenten -en hoe die meer succesvol in te zetten zijn- (via Strengthsfinder).
Wij doen graag een passend aanbod!


Je bent welkom bij Fluger.

 

Medewerkers van bijv. RABO-bank, het Leger des Heils, gemeenten, zorginstellingen, de publieke omroepen en InfoSupport bieden wij een maatwerkprogramma vanuit het beschikbare ontwikkelbudget. Neem op tijd jouw PitStop!

Stuur een mail als je interesse hebt.

 

Fluger (het Russische woord voor het vaantje in de mast van een zeilboot) is een loopbaanadviesbureau voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Onze adviseurs coachen en adviseren bij loopbaanontwikkeling, ziekte, ontslag en teamsamenwerking. 

 

Facebook
Bezoek onze Facebook pagina. 

Kennismaken met Fluger in Eemnes

Doe je nog steeds het werk dat jou pakt? Zoek je verandering of wil je opnieuw de keuze maken voor het werk dat je doet? Zoek je werk of ben je ziek geworden (van je werk)?
Wil jij meer weten over onze aanpak; de 4-fasen Fluger-methode?

De bijeenkomst van maandagavond 23 maart is afgelast. Wil je kennismaken met Fluger, stuur mij een mail dan ga ik graag met je in gesprek. Bijvoorkeur telefonisch!

Je bent welkom bij Fluger.

Aanmelden: Stuur een mail en ik neem contact met je op.

TeamSpirit

Uw team gaat gepassioneerd samenwerken aan resultaten omdat de teamleden weten wie zij zijn en wat zij kunnen bijdragen aan het resultaat.

Het programma bestaat uit een aantal workshops en individuele adviesgesprekken. Interactief, inspirerend en toekomstgericht.

De basis wordt gevormd door DISC en/of Strengths (Sterke Punten).
Bel ons of stuur een mail aan welkom@fluger.nl en vraag vrijblijvend informatie of referenties.

Stel uw vraag aan één van onze Fluger adviseurs

Laat hier uw vraag, mailadres en telefoonnummer achter en

wij nemen 
zo snel mogelijk contact met u op.

Klik op: Ik heb een vraag aan Fluger