titelbalk leeg

foto adviseurs

De adviseurs van Fluger

 

Hieronder vind je de adviseurs van Fluger die werkzaam zijn in Eemnes:

 

 

jw2013 1 Foto new2

Ervaring:

Voor ik Fluger in 2004 oprichtte werkte ik bij Philips in de HRM, als vestigingsmanager bij BMC Loopbaanadvies en als MT-lid bij Stichting Start Kans. Daarnaast ben ik als bestuurder betrokken bij verschillende stichtingen waaronder de Feuerstein Stichting.

 

Opleiding:

Bedrijfskunde, Sociale Wetenschappen en verschillende trainingen in loopbaanmanagement en organisatieontwikkeling. In 2016 heb ik de opleiding 'Appreciative Inquiry'/ Waarderend Onderzoeken afgerond.

 

Persoonlijk:

'Wat is het prachtig als jij ontdekt wat jou bijzonder maakt. Hoe mooi is het als jij dat bijzondere tot bloei kunt laten komen in je werk'. Hier wil ik graag mee bezig zijn. 
Organisaties adviseer ik hun medewerkers in te zetten vanuit wat hen bijzonder maakt. Zo werk je als team aan een optimaal resultaat.

 

 

Naam:

Jan Willem Gunnink

Eemnes

 

 

jobine

Ervaring:

Mijn achtergrond ligt in de gezondheidszorg. Later werkte ik als manager bij een goede doelen organisatie. Sinds 2004 ben ik als loopbaanadviseur en mede directeur betrokken bij Fluger. 

Opleiding:

Diverse trainingen op het gebied van loopbaanadvies, coaching, contextuele hulpverlening en persoonlijkheidsonderzoeken (Big Five, DISC en Strengthsfinder).

 

Persoonlijk:

Terugkijkend ontdekken we samen waar en wanneer jij op je best was (context). Daarna onderzoeken we wat jij nodig hebt om tot bloei te komen in je werk. Zonodig geef ik je inzicht en praktisch advies zodat je meer grip op je leven krijgt.

 

Naam:

Jobine Gunnink

Eemnes

 

 

divider

 

De freelance adviseurs in Nederland

 

Hieronder vind je de freelance adviseurs die werkzaam zijn in Nederland:

 

 

fluger id yolenta

Ervaring:

Carrière gemaakt in de banksector. Gewerkt als leidinggevende, manager, projectleider en coach bij de Rabobank. Daarnaast, als freelancer, commerciële- en vaardigheidstrainingen gegeven. Nu parttime bij Fluger en Stichting ZOA (Hulp, Hoop, Herstel). 

 

Opleiding:

Studies o.a. OPL-HEAO (Organisatie, Personeel en Leidinggeven) en Post-HBO Commitment Management (Bedr.economie/ HRM). Daarnaast diverse trajecten afgerond op het gebied van coaching, visie-ontwikkeling, effectief leiderschap, EQ, contextuele psychologie, innovatie, loopbaanadvies en persoonlijkheidsanalyse (BIG5, DISC, Career Direct, Strengthsfinder, MBTI).

 

Persoonlijk:

Ik geniet ervan om een bijdrage te mogen leveren bij het in beeld brengen van je mogelijkheden om vervolgens die plek te kunnen vinden die bij jou past.

 

Naam:

Yolenta Pater

Eemnes

 

 

bastian

Ervaring:

Ervaring in banksector en gezondheidszorg binnen diverse afdelingen en aandachtsgebieden. Gewerkt als manager, projectleider en coach bij ING en als teamleider financiën bij het Leger des Heils.

 

Opleiding:

Studies o.a. HEAO BE en Bedrijfskunde (Universiteit van Amsterdam, Business School) richting "Consumenten gedrag". Daarnaast aangevuld met diverse trainingen op het gebied van leidinggeven en coachen. Tevens Lean Six Sigma diploma’s Green- en Black Belt (Lean process optimalisatie en inrichting). Loopbaanadvies en persoonlijkheidsanalyse (DISC, Strengthsfinder, MBTI).

 

Persoonlijk:

Door mijn brede en ervaring en diverse rollen ben ik in staat jouw loopbaanvraag goed te plaatsen in de context. Mijn aanpak is persoonlijk en voortvarend. Samen gaan wij op zoek naar een plek die bij jouw talenten past!

 

Naam:

Bastiaan van Heusden

Utrecht

 

fluger id jolandazanbergen

Ervaring:

Gezondheidszorg, pastoraal werk en bemiddeling.

 

Opleiding:

Verpleegkundige A, life coach, Career Direct

 

Persoonlijk:

Samen ontdekken wat jouw unieke mogelijkheden zijn om een passende plek in onze maatschappij te vinden waar jij tot je recht komt.

 

Naam:

Jolanda Zandbergen

Drachten

 

fluger id helene

Ervaring:

Outplacement begeleiding, loopbaanbegeleiding, consultancy (bedrijfskundig, administratief en ICT), interne coaching, projectmanagement, interim management. Gewerkt bij: Infozorg, Achmea, Sympforagroep. Sinds 2008 zelfstandig ondernemer - ProcesMaat.

 

Opleiding:

technische bedrijfskunde (Univ. Twente), Operational Auditing (Erasmus Universiteit) Loopbaanadviseur (Fluger). Diverse trainingen o.a. coaching, mediation, contextuele psychologie.

 

Persoonlijk:

Door mijn analytische insteek help ik je structuur aan te brengen en jouw 'rode draad' te vinden. Ik bied je graag inzicht, praktisch advies en een groot netwerk in de regio.

 

Naam:

Hélène te Hennepe-Luijt

Arnhem

 

 

fluger id ilsedelange

Ervaring:

Huiswerkbegeleiding VO. Coachen van (startende) ondernemers. Geven van workshops: communicatie, gesprekstechnieken, solliciteren en 'uitkomen met inkomen'. Coachen van jongeren en volwassenen bij studie- en beroepskeuze. Persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoeken.

 

Opleiding:

HEAO-BE, psychosociale hulpverlening, post HBO coaching en begeleiding.

 

Persoonlijk:

Mijn passie is naast je te staan en samen op zoek te gaan naar die plek waar jij tot je recht komt! Van mijn gezin, tuinieren, zwemmen en fotograferen kan ik genieten.

 

Naam:

Ilse de Lange

Gouda

 

 

fluger id johanbonsink

Ervaring:

Personeelsadviseur in gezondheidszorg, verzekeringsbranche, kunsteducatie en als loopbaanadviseur

 

Opleiding:

VWO, HBO Personeel en Arbeid, post HBO personeelsmanagement

 

Persoonlijk:

“ Ik wil niet gewoon zijn, maar mezelf zijn”. Ooit een uitdrukking die mij te binnen schoot. Je hebt een uniek samenstel van eigenschappen, wat jou bijzonder maakt. Laten we het gaan ontdekken.

 

Naam:

Johan Bonsink

Apeldoorn

 

saskia

Ervaring:

Loopbaan- en HR-adviseur met brede ervaring in Techniek & Industrie (executive search/HR advies), Primair Onderwijs (HR advies) en de uitzendbranche.

 

Opleiding:

Post HBO Human Resource Management, HBO Personeel & Organisatie
Loopbaanadviseur Avans+, DISC

 

Persoonlijk:

Ontwikkeling van mensen en organisaties. Mensen inspireren tot nieuwe inzichten. De aan jou gegeven talenten (her)ontdekken en gericht inzetten.
Op zoek naar die nieuwe baan of carrièrestap waar jij met jouw kwaliteiten verschil kunt maken. Dáár zet ik me enthousiast voor in!

 

Naam:

Saskia Oosterhoff

Groningen

 

keesbolhuis

Ervaring:

Ik heb 20 jaar kennis en ervaring opgedaan binnen de wereld van de re-integratie en met coaching en coachend leidinggeven als consulent, werkcoach en manager bij Arbeidsvoorziening, CWI en UWV. Daarna 7 jaar als zelfstandig coach en trainer (ZP- er) voor “Stichting KombijMij”, “de Droomgever” en voor de “Paradigmshift” van Jeugd met een Opdracht.

 

Opleiding:

Theologie, management middenkader en diverse opleidingen het gebied van pastoraat, coaching en training.

 

Persoonlijk:

Op mijn best ben ik wanneer ik samen met jou mag onderzoeken en ontdekken wanneer jij op je best bent en je op weg mag helpen om dat praktisch toe te passen in je dagelijks leven.

 

Naam:

Kees van Bolhuis

Oost Nederland