titelbalk leeg

foto adviseurs

De adviseurs van Fluger

 

Hieronder vind je de adviseurs van Fluger die werkzaam zijn in Eemnes:

 

 

jw2013 1 Foto new2

Ervaring:

Voor ik Fluger in 2004 oprichtte werkte ik bij Philips in de HRM, als vestigingsmanager bij BMC Loopbaanadvies en als MT-lid bij Stichting Start Kans. Daarnaast ben ik als bestuurder betrokken bij verschillende stichtingen waaronder de Feuerstein Stichting.

 

Opleiding:

Bedrijfskunde, Sociale Wetenschappen en verschillende trainingen in loopbaanmanagement en organisatieontwikkeling. In 2016 heb ik de opleiding 'Appreciative Inquiry'/ Waarderend Onderzoeken afgerond.

 

Persoonlijk:

'Wat is het prachtig als jij ontdekt wat jou bijzonder maakt. Hoe mooi is het als jij dat bijzondere tot bloei kunt laten komen in je werk'. Hier wil ik graag mee bezig zijn. 
Organisaties adviseer ik hun medewerkers in te zetten vanuit wat hen bijzonder maakt. Zo werk je als team aan een optimaal resultaat.

 

 

Naam:

Jan Willem Gunnink

Eemnes

 

 

jobine

Ervaring:

Mijn achtergrond ligt in de gezondheidszorg. Later werkte ik als manager bij een goede doelen organisatie. Sinds 2004 ben ik als loopbaanadviseur en mede directeur betrokken bij Fluger. 

Opleiding:

Diverse trainingen op het gebied van loopbaanadvies, coaching, contextuele hulpverlening en persoonlijkheidsonderzoeken (Big Five, DISC en Strengthsfinder).

 

Persoonlijk:

Terugkijkend ontdekken we samen waar en wanneer jij op je best was (context). Daarna onderzoeken we wat jij nodig hebt om tot bloei te komen in je werk. Zonodig geef ik je inzicht en praktisch advies zodat je meer grip op je leven krijgt.

 

Naam:

Jobine Gunnink

Eemnes

 

 

divider

 

De freelance adviseurs in Nederland

 

Hieronder vind je de freelance adviseurs die werkzaam zijn in Nederland:

 

 

fluger id yolenta 2019

Ervaring:

Carrière gemaakt in de banksector. Gewerkt als leidinggevende, manager, projectleider en coach bij de Rabobank. Daarnaast, als freelancer, commerciële- en vaardigheidstrainingen gegeven. Nu parttime bij Fluger en Stichting ZOA (Hulp, Hoop, Herstel). 

 

Opleiding:

Studies o.a. OPL-HEAO (Organisatie, Personeel en Leidinggeven) en Post-HBO Commitment Management (Bedr.economie/ HRM). Daarnaast diverse trajecten afgerond op het gebied van coaching, visie-ontwikkeling, effectief leiderschap, EQ, contextuele psychologie, innovatie, loopbaanadvies en persoonlijkheidsanalyse (BIG5, DISC, Career Direct, Strengthsfinder, MBTI).

 

Persoonlijk:

Ik geniet ervan om een bijdrage te mogen leveren bij het in beeld brengen van je mogelijkheden om vervolgens die plek te kunnen vinden die bij jou past.

 

Naam:

Yolenta Pater

Eemnes

 

 

fluger id ilsedelange

Ervaring:

Huiswerkbegeleiding VO. Coachen van (startende) ondernemers. Geven van workshops: communicatie, gesprekstechnieken, solliciteren en 'uitkomen met inkomen'. Coachen van jongeren en volwassenen bij studie- en beroepskeuze. Persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoeken.

 

Opleiding:

HEAO-BE, psychosociale hulpverlening, post HBO coaching en begeleiding.

 

Persoonlijk:

Mijn passie is naast je te staan en samen op zoek te gaan naar die plek waar jij tot je recht komt! Van mijn gezin, tuinieren, zwemmen en fotograferen kan ik genieten.

 

Naam:

Ilse de Lange

Gouda

 

 

fluger id johanbonsink

Ervaring:

Personeelsadviseur in gezondheidszorg, verzekeringsbranche, kunsteducatie en als loopbaanadviseur

 

Opleiding:

VWO, HBO Personeel en Arbeid, post HBO personeelsmanagement

 

Persoonlijk:

“ Ik wil niet gewoon zijn, maar mezelf zijn”. Ooit een uitdrukking die mij te binnen schoot. Je hebt een uniek samenstel van eigenschappen, wat jou bijzonder maakt. Laten we het gaan ontdekken.

 

Naam:

Johan Bonsink

Apeldoorn

 

saskia

Ervaring:

Tijdens mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs ontdekte ik dat mijn kracht ligt in het signaleren wat leerlingen nodig hebben om lekker in hun vel te zitten. Dit was voor mij het vertrekpunt voor het halen van het diploma psychosociaal counselor. Bij het vertalen van psychologische kennis naar de praktijk van alledag komt mijn onderwijskundige achtergrond goed van pas.

 

Opleiding:

Pabo
HBO psychosociale counseling met o.a:
• Klinische psychologie.
• Medische basiskennis.
• Sociale psychologie.
• Ervaring met de gespreksmethodiek Professioneel Hulpverlenen.

 

Persoonlijk:

Aandachtig en krachtig werk ik voor mensen die zoeken naar een stapsgewijze begeleiding van inzicht naar oplossing.

 

Naam:

Esther van der Weerd-Geluk

Kampen

 

saskia

Ervaring:

Vanuit mijn achtergrond in de uitzendbranche als manager, trainer en coach ben ik sinds 2004 ondernemer. Vanuit de onderneming Arbeidsmakelaars hebben we een verbinding gekregen met Fluger. Een verbinding die zich steeds verder ontwikkeld. Een verbinding waar ik me ook persoonlijk bij betrokken weet en voel. Betrokken op de medemens, ook door vrijwilligerswerk bij o.a. Hulp Irak en binnen onze kerkelijke gemeente.

 

Opleiding:

HBO management en commercie. Aantal cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bedrijfspsychologie. Gecertificeerd in DISC en Drijfverenanalyse.

 

Persoonlijk:

Door samen op zoek te gaan naar jouw drijfveren en kwaliteiten kun jij de weg vinden naar de juiste richting. Een proces waar ik je graag bij help door mijn ervaring op de arbeidsmarkt en mijn vaardigheid om verbanden te herkennen. Jij stuurt, ik adviseer.

 

Naam:

Henk Jan van der Weerd

Kampen

 

simon

Ervaring:

Loopbaancoach, inzetbaarheidscoach (bedrijven): via preventiegesprekken met medewerkers uitval zoveel mogelijk voorkomen, re-integratiecoach (1e en 2e spoor), stresscoach, trainer op het gebied van loopbaan- en talentontwikkeling (o.a. voor leerkrachten in het BO), lifecoach op het gebied van persoonlijk leiderschap, privé/werk-balans, systemisch werk.

 

Opleiding:

Post-HBO opleiding coach practitioner, (Noloc-register)loopbaanprofessional, TMA-methode, Post-HBO opleiding Waarderend Onderzoek, diverse certificaten voor coach(werk)vormen.

 

Persoonlijk:

Mijn thema is: Don't dream your life, live your dream'.

Door met jou aan het werk te gaan, ga je vanzelf je droom leven. Waar dan ook maar!

Onderweg worden door jou vaak ook interne hulpbronnen ontdekt die kunnen helpen bij het nastreven van een betekenisvol leven. Of bij het vinden van die gewenste droombaan! Ik verbind daarbij gemakkelijk met je en biedt jou volop ruimte om naast je dromen, verlangens en drijfveren, ook je kwetsbare kanten van het leven onder ogen te komen. Om van daaruit te groeien tot de persoon die je wilt zijn. Ik ben je kompas, dat je richting geeft naar een leven in balans.

Naam:

Simon Compagnie

Lelystad