titelbalk leeg

foto loopbaanadvies

Bij Fluger zijn je talenten het uitgangspunt voor jouw verdere ontwikkeling. Maak duurzame keuzes op basis van je kracht.

 

Verder ontwikkelen
Het ontwikkeltraject is gericht op je verder ontwikkelen vanuit je huidige functie. Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid, gedrag en competenties. In het traject maken we eventueel ook gebruik van feedback van collega’s, leidinggevende en klanten.

 

Keuzes maken
Het loopbaantraject is gericht op het bepalen van koers voor de toekomst. In dit traject krijg je de ruimte om na te denken over toekomstige loopbaankeuzes. 

 

Enkele reacties op de aanpak van Fluger:

"Ik heb nu inzicht in mijn Sterke Punten. Duidelijkheid over de omgeving waar ik zou willen werken zodat ik het beste van mijzelf kan geven" (Peter, 52 jr)

 

'Als manager zie ik hoe mijn medewerkers energie krijgen door het beste van zichzelf aan hun team te kunnen geven. Voor mij is het zo geweldig leiding te mogen geven aan dit proces' (Herman, 53 jaar)

 

"Ik ben er achter gekomen wie ik ben en wat ik kan. Daarnaast ben ik er achter gekomen wat ik op dit moment wil doen op werkgebied en dat is ook gelukt"  (Marianne, 29 jaar)

 

‘Ik zocht een andere baan maar ik maak nu echt iets van mijn werk’. (Ton, 52 jaar)

 

" Het traject heeft woorden gegeven aan wat ik onbewust al wist. Dit heeft mijn stabiliteit verstevigd en heeft mij geholpen concreter mijn richting te bepalen" (Dirk, 42 jaar)