titelbalk leeg

photo home 15Jaar Site

Hieronder een overzicht van de veelgestelde vragen

 

Staat uw vraag er niet tussen? Of wilt u kennismaken met Fluger?
Kom naar een informatie bijeenkomst (zie onze home page), bel ons op 035-5337840 of mail uw vraag naar welkom@fluger.nl

 

 

Wanneer kan ik beginnen met een traject?

In principe werkt Fluger zonder wachtlijsten. In het algemeen kun je binnen een week komen voor een persoonlijke kennismaking. Afhankelijk van je wensen en die van onze opdrachtgever kan het traject dan snel van start gaan.

Ik ben ziek, wat nu?

De werkgever en jijzelf zijn beide verantwoordelijk voor je re-integratie naar werk. Dit kan bij je werkgever zijn (1ste spoor) of bij een andere werkgever (2de spoor). Wij kunnen met jou een plan maken voor je re-integratie en dit bespreken met je werkgever. Graag helpen wij je jouw mogelijkheden te ontdekken. Uiteraard houden wij hierbij rekening met jouw, misschien tijdelijke beperkingen om weer op een goede manier aan het werk te gaan. Het kan zijn dat je nu een uitkering ontvangt van het UWV maar ziek bent. In een aantal gevallen is er dan een budget beschikbaar om je weer op weg te helpen richting werk. Dit wordt een non-rea budget genoemd. Vraag er naar aan je contactpersoon.

Hoe lang duurt een traject?

De duur van een traject is afhankelijk van de situatie waarin je verkeert. In een kennismakingsgesprek bespreken we alle wensen en  mogelijkheden. Fluger trajecten zijn altijd persoonlijk en daarom maatwerk. Wij zijn er voor jou en stellen samen met jou een trajectplan op.
Verschillende aspecten kunnen een rol spelen. Wat is jouw vertreksituatie? Werk je, ben je werkzoekend of ziek? Gaat het je puur om een oriƫntatie op de toekomst? We kunnen afspraken maken over het aantal gesprekken, onderzoeken en andere onderdelen.

Wat kost een traject?

Fluger heeft verschillende aanbiedingen. Wij organiseren gratis kennismakingsavonden. Aanmelden is voldoende. Zie voor plaats en dat onze home-page www.fluger.nl.

Omdat we deze avonden in kleine groepen doen, zijn ze elke keer net wat anders. Bovendien kun je altijd je vragen stellen. Gratis!

Werkgever

Een heel aantal organisaties heeft een mantel- of raamovereenkomst met Fluger afgesloten. Hierin leggen wij de verschillende vormen van dienstverlening en de tarieven vast. Onze tarieven zijn marktconform. Wat bijzonder is dat wij veel tijd en aandacht besteden aan iedere kandidaat. Iedereen is bij ons welkom, ongeacht leeftijd, achtergrond, werkervaring of mogelijkheden. Wij willen u van dienst zijn voor zieke medewerkers (re-integratie), medewerkers waar u geen afscheid van wilt nemen (loopbaanontwikkeling, ontwikkel assessment) maar ook voor medewerkers waar u afscheid van moet nemen (outplacement).
Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

Zoekt Fluger voor mij een baan?

In principe doe je alles zelf, dat is ook het beste. Wij ondersteunen en adviseren. Het is dus hard werken voor jou, je doet het zelf. Wij ondersteunen, geven je bagage mee en oefenen met je. Verder heeft elke adviseur zijn/haar eigen regionale netwerk en hebben we de Fluger-vacaturesearch.